Nikl Plovoucí Boilies Sweet Honey
Kód: 2068653Související produkty
Vysoce účinné a cenově dostupné boilie, které je vhodné jak pro rychlé chytání, tak i pro masivní zakrmování.
Série PROBIOTIC boilies byla původně vyvinutá speciálně pro anglický trh hlavně na krátké výpravy a rychlý závodní rybolov. Díky těmto vlastnostem si však brzy získala enormní...
Grab & Go boilies je vytvořeno z precizně vybraných komponentů s ideální kombinací atraktantů.
Vysoce účinné a cenově dostupné boilie, které je vhodné jak pro rychlé chytání, tak i pro masivní zakrmování.
Nové boilies Strawberry od firmy Karel Nikl.
Vytvrzené chytací boilie, které vydrží pod háčkem dlouhou dobu, aniž by ztrácelo schopnost patřičného uvolňování atraktačních látek.
Trvanlivé boilies připravené k okamžitému použití. Příchuť Garlic liver Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem.
Opravdová inovace a technologický proces výroby je v našem portfoliu sladkou jedničkou. Ve spolupráci s pražskými laboratořemi je tekutá složka míchaná na zakázku dle požadavků...
Detailní popis produktu
Vyzkoušeli jsme desítky různých kombinací a měsíce testovali nejrůznější verze nového plovoucího mixu a způsobu jeho ideálního zpracování. Nyní vám díky dlouhotrvající snaze můžeme představit řadu šetrně konzervovaného plovoucího boilie, ve kterém naleznete favorita pro jakoukoliv situaci.
Základ toho boilie tvoří náš originální pop-up mix, díky kterému boilie skvěle uvolňuje atraktory po dlouhý čas a navíc má skvělé plovoucí vlastnosti!
Nabízíme v mnoha variantách, příchutích a průměrech!
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Plovoucí Boilies |
|---|---|
| Značka: | Nikl |
Vyzkoušeli jsme desítky různých kombinací a měsíce testovali nejrůznější verze nového plovoucího mixu a způsobu jeho ideálního zpracování. Nyní vám díky dlouhotrvající snaze...
Velmi aromatické a účinné plovoucí boilie, jehož signální barva zvyšuje jeho atraktivitu. Jedná se o skvělou nástrahu, která chytá úspěšně kapry celoročně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
