Nikl Booster CSL Mixer Strawberry 500 ml
Kód: 2064518Související produkty
Naprosto nekompromisní nástraha, ve které jsem se snažil maximálním způsobem využít suroviny, které simulují přirozenou kapří potravu.
Představujeme vám prověřené a velmi úspěšné boilie na našich i zahraničních vodách.
Doslova magická zbraň na velké kapry. SQUID 77 je naprostá špička mezi olihňovým boilies!
Boilies - z dlouhodobě úspěšných boilie směsí doplněných o nejúčinnější amino complexy, extrakty, esenciální oleje a další přísady, ideální pro lov kapitálních kaprů, šetrný...
Boilies - z dlouhodobě úspěšných boilie směsí doplněných o nejúčinnější amino complexy, extrakty, esenciální oleje a další přísady, ideální pro lov kapitálních kaprů, šetrný...
Řada Hot Line je vlajkovou lodí produktů firmy a naleznete v ní výběr těch nejlepších surovin, které v boilies mohou být použity.
Řada Hot Line je vlajkovou lodí produktů firmy a naleznete v ní výběr těch nejlepších surovin, které v boilies mohou být použity.
Série PROBIOTIC boilies byla původně vyvinutá speciálně pro anglický trh hlavně na krátké výpravy a rychlý závodní rybolov. Díky těmto vlastnostem si však brzy získala enormní...
Nové boilies Strawberry od firmy Karel Nikl.
Detailní popis produktu
Skvělý mixer, který je vhodný pro zatraktivnění boilies, pelet, method mixů nebo partiklu.
CSL Mixery jsou vyrobeny z Corn Steep Liqueru a jsou doplněny o nejkvalitnější esence a přírodní atraktory.
Balení obsahuje 500ml.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dipy, boostery, tekuté přísady, oleje |
|---|---|
| EAN: | 8592400864518 |
Skvělý mixer, který je vhodný pro zatraktivnění boilies, pelet, method mixů nebo partiklu.
Skvělý mixer, který je vhodný pro zatraktivnění boilies, pelet, method mixů nebo partiklu.
Skvělý mixer, který je vhodný pro zatraktivnění boilies, pelet, method mixů nebo partiklu.
Skvělý mixer, který je vhodný pro zatraktivnění boilies, pelet, method mixů nebo partiklu.
Univerzální booster pro zesílení pachové a chuťové stopy. Lze jej použít na zalití boilies, pelet i partiklu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
