Nikl Chytací Pelety Scopex & Squid 150g
Kód: 2036097Související produkty
Přinášíme novou řadu našich super atraktivních pop-up ve stejných příchutích jako klasické boilie z této řady.
POP-UP Pro GInger Squid - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Pro Ginger Squid. Je plné přírodních látek, olihňových mouček, kvasnic, zázvorového oleje,...
POP-UP Hold Up Fermented Shrimp (kvašená kreveta) - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Hold Up Fermented Shrimp.
Detailní popis produktu
Na žádost mnoha zákazníků a členů týmu zařazujeme do nabídky, vysoce atraktivní chytací pelety. Stejně jako naše klasické pelety jsou vyrobeny z prvotřídních boilie mixů a vybraných, tekutých atraktorů.
Díky prodloužené době rozpadu (přibližně o 40% delší než u klasických pelet) jsou ideální nástrahou pod háček, pokud vnadíte klasickými peletami. Perfektní také při nastražení společně s potápivým či plovoucím boilies.
- průměr – 10 a 18mm
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pelety, Měkčené pelety, Nugetty |
|---|---|
| Značka: | Nikl |
Výborná a rychle fungující nástraha, která je zatraktivněna aminokyselinami a extrakty a je přelita boosterem. Peletka je měkká, je možné ji nastražit přímo na háček, ale také...
Vynikající, rychle fungující nástraha, která je zatraktivněna aminokyselinami a extrakty.
Vysoce atraktivní pelety s okamžitým účinkem a rychlou rozpustností. Jsou vyrobeny ze 100% extrudovaných složek, zajišťujících výbornou stravitelnost a spolehlivé fungování i ve...
Vynikající, rychle fungující nástraha, která je zatraktivněna aminokyselinami a extrakty.
Při sestavování těchto pelet nám šlo hlavně o to, aby byly celoročně účinné. Sestavili jsme tak pelety, které jsou maximálně atraktivní a mají nízký podíl olejů, proto jsou...
ZFISH Chytací Pelety Premium HALIBUT 8mm, jsou naše zbrusu nové pelety s dírkou. Tyto prémiové pelety mají zvýšený poměr proteinů, tuků a vlákniny s velice intenzivním...
Vysoce atraktivní chytací pelety nyní v příchuti Crab.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
