MASS BAITING série obsahuje naprosto stejné ingredience jako série CONCEPT. Jejich poměr byl však upraven tak, aby bylo toto boilies vhodné na masivní vnadění.
MASS BAITING série obsahuje naprosto stejné ingredience jako série CONCEPT. Jejich poměr byl však upraven tak, aby bylo toto boilies vhodné na masivní vnadění.
Všechny receptury série CONCEPT obsahují čistě přírodní látky bez použití chemických aromat, barviv či jiných umělých ingrediencí. Jsou vyvinuté zejména na lov velkých kaprů.
Všechny receptury série CONCEPT obsahují čistě přírodní látky bez použití chemických aromat, barviv či jiných umělých ingrediencí. Jsou vyvinuté zejména na lov velkých kaprů.
Všechny receptury série CONCEPT obsahují čistě přírodní látky bez použití chemických aromat, barviv či jiných umělých ingrediencí. Jsou vyvinuté zejména na lov velkých kaprů.
Série PROBIOTIC boilies byla původně vyvinutá speciálně pro anglický trh hlavně na krátké výpravy a rychlý závodní rybolov. Díky těmto vlastnostem si však brzy získala enormní...
Zázvor, s jeho jemně pálivou chutí, podporuje kapří apetit a příznivě působí na rybí vitalitu, což přitahuje zejména velké a starší ryby. Díky vysokému podílu olihňových...
Série PROBIOTIC boilies byla původně vyvinutá speciálně pro anglický trh hlavně na krátké výpravy a rychlý závodní rybolov. Díky těmto vlastnostem si však brzy získala enormní...
Všechny receptury série CONCEPT obsahují čistě přírodní látky bez použití chemických aromat, barviv či jiných umělých ingrediencí. Jsou vyvinuté zejména na lov velkých kaprů.
Všechny receptury série CONCEPT obsahují čistě přírodní látky bez použití chemických aromat, barviv či jiných umělých ingrediencí. Jsou vyvinuté zejména na lov velkých kaprů.
Všechny receptury série CONCEPT obsahují čistě přírodní látky bez použití chemických aromat, barviv či jiných umělých ingrediencí. Jsou vyvinuté zejména na lov velkých kaprů.
Jídelní taška v elegantním celo-zeleném designu série PRO včetně kompletní výbavy pro 2 osoby opatřená izotermickou vnitřní úpravou na dlouhodobé uchování potravin.